Boekhouder?

Help je cliënten om op een correcte manier gebruik te maken van hun auteursrechten

Auteursrechten: een juridisch kluwen? Niet met Creative Shelter aan boord!

Als boekhouder of fiscaal adviseur behartig je de financiële belangen van je klanten. De juiste en relevante up-to-date informatie communiceren, is essentieel.

Want een zaakvoerder of freelancer wil nooit te veel belastingen betalen. Het correct implementeren van auteursrechten is een van de aspecten waarmee je wordt geconfronteerd. Auteursrechten zijn voor velen een fiscaal en juridisch kluwen … maar niet voor Creative Shelter!

Opleiding: Inleiding tot het auteursrecht en de fiscale behandeling

Creative Shelter geeft regelmatig opleidingen rond auteursrecht en gerelateerde fiscaliteit. En dit specifiek voor accountants. Deze opleiding is erkend door het BIBF en duurt 2 uur. Klik op de knop hieronder en schrijf je in:

Is je klant gebruiker van Creative Shelter?

Enkele boekhouders die samenwerken met Creative Shelter:

Auteursrechten, ja maar …

Auteursrechten efficiënt en met kennis van zaken implementeren en beheren, is een tijdrovende en complexe materie. Jouw agenda zit nu al propvol met kwartaalaangiftes, jaarrekeningen, fiscale controles en afspraken.

En je wil natuurlijk je klanten, die met auteursrechten te maken hebben, net die extra dienst aanbieden. Uit die noodzaak heeft Creative Shelter een unieke totaaloplossing gecreëerd.

Met Creative Shelter is alles boekhoudkundig perfect in orde

Creative Shelter biedt een diepgaande kennis over auteursrechten en staat zaakvoerders en freelancers bij voor het beheer van hun auteursrechten. Dankzij het gebruiksvriendelijke facturatieplatform dat door Creative Shelter tot in de puntjes is uitgedokterd, kunnen je klanten meer halen uit hun creatieve prestaties.

Zonder extra inspanningen voor jou als boekhouder of fiscalist en met de garantie dat je klanten een hoger netto-inkomen verdienen. Ook bij fiscale controles, springt Creative Shelter bij.

Creative Shelter zorgt ervoor dat het volledige dossier tot in de puntjes en volgens de strikte regels wordt opgesteld. Tevens onderhandelt Creative Shelter auteursrechtelijke overeenkomsten tussen je klant en zijn opdrachtgevers en/of freelancers en zet alles keurig op papier.

Kortom, Creative Shelter is dé gespecialiseerde partner waarop je volledig kunt vertrouwen voor de implementatie en het beheer van auteursrechten.

Wat boekhouders zeggen over Creative Shelter:

"Ik zou Creative Shelter aanraden omdat het meer is dan louter een facturatietool, het biedt een totaaloplossing." - Simon Janssens (De Cijferraad)

"Creative Shelter is een betrouwbare partner en staat er voor zijn freelancers." - Katty Van der Linden

Welke klanten komen in aanmerking?

Er bestaan veel meer creatieve prestaties dan bijvoorbeeld het schrijven van een boek of het ontwerpen van een logo.

Denk bijvoorbeeld ook aan IT-programmatie, webdesign, copywriting, grafische ontwerpen enz. Twijfel je of de activiteiten van een specifieke klant onderhevig zijn aan een interessant auteursrechtelijk fiscaal regime?
Vraag ons meer info.

Haantje de voorste

Wil je jouw klanten graag een mooie meerwaarde aanbieden?
Stuur dan een e-mail naar info@creativeshelter.be voor een vrijblijvend gesprek. Creative Shelter komt graag bij je langs voor meer uitleg.

Of schrijf je nu in voor onze opleiding “Inleiding tot het auteursrecht + fiscale aspecten” (erkenningsnummer: 91949).
Na afloop ontvang je een officieel opleidingscertificaat en een complete infokit.

Voor meer gedetailleerde informatie, contacteer ons.