Creative Shelter Team

Stan

Ik ben de oprichter en zaakvoerder van Creative Shelter. Het is mijn ambitie om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk freelancers de intellectuele eigendom die ze in handen hebben kunnen valoriseren. Wat dus zorgt voor meer netto.

Thomas

Thomas

Naast helpen aan de groei van Creative Shelter, help ik nieuwe freelancers zo eenvoudig mogelijk op weg met hun auteursrechten. Zo begeleid ik nieuwe gebruikers van informatie tot facturatie. Verder ben ik een freelance fotograaf in bijberoep.

Wendy

Wendy

Ik doe eerstelijns opvolging voor de klanten. Ik verzorg vooral het eerste contact tussen klanten en zaakvoerder, Stan. Verder doe ik facturatie opvolging. Dit in samenspraak met de freelancer uiteraard.

Séba

Ik bouwde de eerste versie van Creative Shelter, hielp met de WP websites en met de marketing automation. Vandaag ben ik primair een klankbord voor groeistrategie, IT en procesoptimalisatie.

jasper

Jasper

Ik bouw met veel enthousiasme mee aan de applicatie. Ik ben zelf klant van Creative Shelter waardoor ik heel goed weet wat belangrijk is voor een goede gebruikservaring.

frederiek

Frederiek

Ik programmeer ook mee aan Creative Shelter. Het is mijn passie om een goede software architectuur om te zetten naar proper gestructureerde code. Met als resultaat een blije eindgebruiker.

mireille

Mireille

Voor Creative Shelter neem ik alle facturen en offertes onder de loep. Ook beantwoord ik vragen van freelancers en opdrachtgevers. Ook zorg ik ervoor dat de profielen tot in de puntjes in orde zijn.